top of page

DJ Louise

Haar stijl kenmerkt zich door een voelbare gelaagdheid en diepgang,  afgewisseld door speelse melodische en ritmische elementen.

Afrikaanse en Zuid Amerikaanse ritmische en heupen activerende muziek wordt ze blij van. Daarnaast diepe gevoelige piano of strijkers geniet ze ook van.

Bijzondere ritmes en spannende elementen die wellicht iets minder herkenbaar zijn zorgen voor een verassende combinatie.

Een diepgaande, speelse en fluïde ervaring.

Maatwerk: ik kan ook een geheel verzorgde avond creëren hiervoor kunnen we afstemmen wat de wensen zijn de investering hangt dan af van de wensen.

Per set €250,- (a 1,5 uur)

(ik speel regelmatig samen met een live percussionist deze kan je ook inhuren de meerwaarde is dan ook afhankelijk van de wensen)

2023-04-28 13.32.18.jpg

Achtergrond

Na een aantal jaren ervaring als Ecstatic Dance danser ben ik begonnen als spaceholder bij Ecstatic Dance Zutphen.

 

Daarna ben ik mede organisator geweest van Ecstatic Dance Twente. samen met Jeroen Kumeling.

Het organiseren en faciliteren van deze avonden hebben mij veel ervaring gegeven in hoe een mooie dans avond neer te zetten, als mede ook het organiseren van retreats.

 

Ook ben ik het draaien gaan oppakken en mezelf aanleren.

 

Door mijn muziek therapeutische achtergrond vielen er vele puzzelstukken hierin samen.

 

Door deze ervaringen voelde ik steeds beter dat de vaste vorm en structuur die bij Ecstatic Dance aanwezig is een waarde hebben maar dat ik daarnaast ook graag ook andere counscious  (dance)  evenementen wenste te organiseren.

Hierdoor zijn MOVEMENT TWENTE  alsmede ZWEEFRAVE geboren.

 

Zo draai ik zelf liever wat kortere sets en dans ook liever wat korter mijn spanningsboog werkt nu eenmaal zo.

 

Ik draai bij Movement Twente gemiddeld een uur, tot max 1,5 uur waarbij een goede introductie en intergratie,  verbinding maken met het lijf en elkaar binnen een veilige setting essentieel is.

 

Tijdens een set komen er vele verschillende muziekstijlen langs, ik vind het heerleuk om hier een mooi geheel van te maken en te spelen met de energie van die avond. Ook een mooie intergratie na het dansen is in mijn ogen een meerwaarde. 

Ook speel ik regelmatig samen met een live percussionist en handpan speler Koen Nijhuis, en /of met violiste Hanneke Zomer.

En maak ik gebruik van live pianospel.

Deze combinatie is dus ook nog mogelijk.

 

Ik draai ook op festivals, privé feestjes of andere evenementen.

Voorbeelden van mijn sets vind je hier

 

DJ op het podium

DJ Festival

Dansen in de mist

DJ prive evenement

Wazig figuur

DJ bedrijfsuitje

bottom of page