top of page

In-Stem Sessie

Durf Jij je stem te laten horen?

Letterlijk en figuurlijk?

Je stem is een prachtige ingang naar je (on) bewuste, patronen, overtuigingen, deze liggen allemaal opgeslagen in je lichaam.

Wil jij je vrijer voelen, en meer (in) zicht krijgen waarom je blokkeert dan is een In-Stem sessie iets voor jou. 

Samen gaan we binnen een veilige setting "spelen" met jouw klank.

Neem bij vragen rustig contact met me op!

 

"Louise is een vrouw waar ik word gehoord, gezien en gevoeld. Ik voel me veilig alles van mezelf te laten zien en horen in de zangles. We starten heel liefdevol, helemaal op tempo afgestemd op mij en hoe m’n lichaam reageerde. Ze geeft feilloos door in energie en via de piano wat er ontvangen mag worden. Dit is zoveel meer dan zangles of stem bevrijding. Dit gaat over mijn stem laten horen in welke situatie dan ook. Zonder angst, zonder me teveel te voelen, zonder mee te gaan met de ander. Hier heeft iedereen iets aan, want ik heb mogen ervaren dat de stem hart openend werkt en alles los trilt wat niet meer dient. Dankjewel Louise voor je prachtige kracht ❤️"

Elsbeth

"Afgelopen weken heb ik mogen ervaren wat de zangcoachsessies met Louise voor mij betekend hebben. 

 

Ik was op zoek om mijzelf beter verstaanbaar maken. Het beter begrepen worden door de ander. Het maakte mij onzeker om dat te benoemen wat ik voel. En door die onzekerheid gebruikte ik soms heel veel woorden om beter begrepen te worden.  

 

Waar ik van dacht wat ik nodig had, mijzelf beter verstaanbaar maken, is er iets magisch ontstaan. Ik ben onbewust minder woorden gaan gebruiken en voel juist in de stilte, tussen de klanken door, intern de rust en zekerheid. Mijn stem is meer gelaagd en kies onbewust de juiste woorden om mijzelf hoorbaar te maken. 

De trillingen van de stem die ik in het lijf voel stromen, het begeleiden van de stem van Louise, samen met de piano, voelt heel prettig! Louise geeft mij veiligheid om mee te gaan in alle klanken waardoor ik heb mogen ervaren hoe het is om je bevrijd te voelen. 

 

Ik heb tranen gelaten van blijdschap. Wat een energie komt er vrij als je je mooie zachte stem de vrijheid geeft om er te zijn. Heerlijk!!"

Pien

Ervaring van Pien

bottom of page