Movement Twente

nazitten Einde 22.00 uur

Landgoed Algoed Enschede

Polarity Play en Dans

Deze avond zal Tanya van der Plas ism Mr. surprise een workshop polarity play verzorgen.

We gaan spelen met de mannelijke en vrouwelijke energie in ons zelf middels speelse (beweging) oefeningen.

Daarna gaan we heerlijk vrij dansen met de opgedane ervaringen op de beats van

DJ Louise

Haar stijl kenmerkt zich door een voelbare gelaagdheid en diepgang, afgewisseld door speelse melodische en ritmische elementen.

Afrikaanse en Zuid Amerikaanse ritmische en heupen activerende muziek wordt ze blij van.

Daarnaast diepe gevoelige piano of strijkers kunnen haar raken.

Elektronische en Akoestische muziek wisselen elkaar af.

Bijzondere ritmes en spannende elementen die wellicht iets minder herkenbaar zijn zorgen voor een verassende combinatie. Een reis door een afwisselend muzikaal landschap.

Hoe ziet een avond er uit?

We beginnen met een verbindende cirkel waarin er (kort) uitleg gegeven zal worden over de avond.

Een vaststaand onderdeel is vrij dansen op een muzikale reis geleid door een DJ (eventueel ondersteund door een live muzikant)

Dit zal ongeveer een uur zijn.

Het andere deel van de avond zal ingevuld worden door een andere discipline die mooi aansluit op het dans gedeelte.

Iedereen is welkom ❤️

Gratis kruidenthee/fruit water

Gratis vers fruit

Gratis parkeren

Adres:Landgoed Algoed Burgermeester Stroinksstraat 411Enschede

Tickets: €20,- (+ 0,80 cent)

Website Movement Twente

Wordt lid van onze Telegram groep of volg ons op Instagram

• tel
Zweefrave
Lekker dansen maar dan echt

Vrijdag 6 oktoberber 2023

Inloop v.a. 19.30
Start 20.00-22.00

Theaterzaal Prismare Enschede

Stap binnen in de wereld van Zweefrave, een initiatief opgezet door Eveline Vletter en Louise Bijkerk, met ondersteuning van Tanya van der Plas. Deze avonden draaien om dans, muziek en een gevoel van verbondenheid.

Eveline komt uit de danswereld en heeft ervaren hoe bevrijdend het is om vrij te dansen vanuit je hart, terwijl Louise haar muzikale en dans achtergrond gebruikt als DJ om deze avonden te begeleiden.

Dit komt samen in de gebundelde kracht om de beleving van vrije dans en muziek te delen met anderen.

Wat kun je verwachten tijdens een Zweefrave-avond?

*Samenkomst in een cirkel om de avond te introduceren.

*Opwarmen met begeleide oefeningen om je lichaam voor te bereiden.

*1.5 uur vrij dansen op de muziek van DJ Louise of een special guest DJ!

*Afkoelen en ontspannen onder begeleiding.

*Gezellig napraten met een verfrissende snack.

*Thee en water zijn beschikbaar gedurende de avond.

We nodigen je uit om tijdens het dansen te genieten van de ervaring zonder te praten. Dit geeft je de kans om volledig te dansen vanuit verbinding met jezelf en vanuit daar met de ander.

Dit is precies waar dans en muziek hun magie laten zien, en je meenemen naar een andere wereld waar alles kan bewegen, zowel letterlijk als figuurlijk.

Belangrijk om te weten:

Geen alcohol of drugs op het evenement.
Onze vaste DJ is DJ Louise, soms met live muzikanten.
Er zullen ook special guest DJ's worden uitgenodigd.

Vrijdag 08 september 2023 van 20:00 tot 22:00

Prismare, Roomweg 167d, 7523 BM Enschede, Nederland